Weddingplanner van A tot Z

De grote vraag is gesteld! En nu…..?
Willen jullie optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen en van de dag zelf dan is misschien een Weddingplanner iets voor jullie!

Wat wij voor jullie kunnen betekenen:

We beginnen met een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we jullie wensen en budget bespreken. Hierna zullen we samen met jullie op zoek gaan naar mooie locatie(s) en leveranciers, die bij jullie en bij het eventuele thema passen. Denk aan de foto/video-graaf, DJ/band, visagist, kapper en alle anderen die meewerken aan een onvergetelijke dag! Ook doen we graag voorstellen over de styling en decoratie en aankleding van alles wat erbij hoort. Verder zullen we de contacten met de leveranciers onderhouden, zowel in de voorbereidingen als op de dag zelf. We zullen nauwlettend het budget in de gaten houden en we maken een draaiboek.

Op jullie trouwdag zijn we jullie steun en toeverlaat, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en lossen we eventuele onverwachte problemen op. We zijn aanwezig als Ceremoniemeester en zullen fungeren als aanspreekpunt voor de leveranciers en uiteraard jullie gasten. Wij houden de regie en leiden alles in goede banen.

Iedere bruiloft is uniek. De kosten van de werkzaamheden waarvoor jullie Trouwwens Weddings & Events inhuren,variëren uiteraard afhankelijk van de afspraken.
Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden met een overzicht van de werkzaamheden en het bijbehorende tarief.
De kosten zijn exclusief parkeer-, reis- en eventuele verblijfskosten.

Tip: is een thema bruiloft misschien iets voor jullie? Dit kan een bijzondere toevoeging zijn voor jullie toch al onvergetelijke dag.

WeddingplannerWeddingplanner

Weddingplanner