Themabruiloften

themabruiloftenTegenwoordig zie je steeds vaker themabruiloften. Omdat men iets anders wil, specialer, gekker, creatiever of passend bij een bepaald beroep of een bepaalde voorkeur of levensstijl.
De variaties zijn eindeloos en een goede planning en organisatie mag daarbij niet ontbreken. Het leuke zit vaak in de kleine dingen die de huwelijksdag zo bijzonder maken. Naast de grote lijnen moeten de details ook kloppen.
Wil je bijvoorbeeld een huwelijksdag in de stijl van de jaren ’60? Als Bonnie & Clyde of liever in het thema James Bond? Met heerlijke Zuid Amerikaanse tintjes of juist alles wat met de luchtvaart te maken heeft? Je kunt het zo gek niet bedenken en wij regelen het.

Heel hip en anders is een Festival bruiloft.
In een ongedwongen sfeer feest vieren, met vrolijke kleuren, kleine tentjes, kleedjes en kussens, rijdende keukens, gezellige lichtjes, slingers en lampionnen.. Lekker buiten en midden in de natuur. Hoe gaaf is dat. Ongedwongen en lekker nonchalant. Je eigen kleine wedding festival. De setting en de aankleding speelt hier een belangrijke rol en denk ook aan leuke gezamenlijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld een photobooth en voor de kleintjes een Party Nanny of clown die voor een onderhoudend programma zorgt. De dresscode bepaal je zelf voor die gave festivallook. We hebben genoeg ideeën en zorgen voor een superleuke uitvoering.