Trouwwens

GEFELICITEERD met jullie voorgenomen huwelijk. Er breekt nu een mooie en ook spannende tijd aan waarin jullie veel beslissingen moeten nemen, dingen moeten regelen, zaken moeten bekijken, passen, proeven en voelen. Het organiseren van een bruiloft of feest vergt veel voorbereiding. Trouwwens Weddings & Events heeft alle kennis en ervaring in huis om jullie daarmee te helpen. Zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en ontspannen kunnen toeleven naar deze prachtige dag. Wij zijn erg goed in het organiseren van bruiloften met een bepaald thema. Niks is te gek en nagenoeg alles kan geregeld worden.

Trouwwens organiseert van A tot Z, met alles erop en eraan. Uiteraard kunnen jullie dat ook beperken tot bepaalde gedeeltes. Denk hierbij aan een ceremoniemeester op de dag zelf of het bedenken van een bepaald thema. Het bruidspaar bepaalt en wij voeren uit en houden de regie en controle.
Op deze website is alle informatie te vinden en als er vragen zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

 

Trouwwens