Onze werkwijze

Hoe werkt het dan? Natuurlijk gaan we eerst met elkaar kennis maken om erachter te komen wat jullie wensen en ideeën zijn. We inventariseren en geven jullie uitleg over onze werkwijze. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Onze werkzaamheden kunnen bestaan uit de totale organisatie van de bruiloft maar ook uit losse onderdelen. Ieder bruidspaar is uniek en elke bruiloft weer anders. Samen kijken we naar wat het beste bij jullie past, waarbij we natuurlijk ook rekening houden met alle mensen om jullie heen die voor jullie belangrijk zijn.

Als Trouwwens Weddings & Events jullie vertrouwen krijgt om deze prachtige dag te helpen organiseren, gaan we aan de slag. Samen gaan we op zoek naar de mooiste, beste en meest bijzondere locatie(s) en leveranciers. Gedurende de voorbereidingen onderhouden we regelmatig contact en bespreken we alle vorderingen. Wij zijn jullie steun en toeverlaat en zorgen ervoor dat er niks vergeten wordt. Het geeft veel rust als je weet dat er iemand anders is die de regie houdt en geen last heeft van zenuwen. Op de dag zelf zorgen we aan de hand van een draaiboek dat alles perfect verloopt.

Wij zijn uiteraard jullie aanspreekpunt maar ook dat van jullie gasten en leveranciers. Trouwwens Weddings & Events staat voor kwaliteit, spontaniteit en creativiteit. Maar bovenal houden wij de regie en zorgen wij ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen en de dag zelf. Zodat jullie achteraf terugkijken op een dag die echt van jullie was.

 

Onze werkwijze

checklist