Ceremoniemeester

Het ceremoniemeesterschap is een bijzondere taak die vaak wordt vervuld door een familielid of iemand die dicht bij je staat. Het is natuurlijk een eer om deze bijzondere taak uit te voeren. Op de huwelijksdag is de ceremoniemeester erg druk en niet altijd in staat om volop te genieten als gast van jullie dag. Willen jullie liever dat jullie dierbaren ook optimaal kunnen genieten? Dan is een professionele ceremoniemeester de perfecte oplossing.

Een aantal weken voor de trouwdatum zullen we alles wat jullie geregeld hebben samen doornemen en zullen wij contact opnemen met alle leveranciers om te checken of alles in kannen en kruiken is. Verder maken we een draaiboek waarin alle details van de dag zelf uitgewerkt staan. Op jullie trouwdag zijn we jullie steun en toeverlaat. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en lossen we eventuele onverwachte problemen op. We zullen fungeren als gastvrouw en zijn aanspreekpunt voor de leveranciers en uiteraard jullie gasten.

Iedere bruiloft is uniek. De kosten van de werkzaamheden waarvoor jullie Trouwwens Weddings & Events inhuren, variëren uiteraard afhankelijk van de afspraken. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek zal er een offerte op maat gemaakt worden met een overzicht van de werkzaamheden en het bijbehorende tarief.

Hebben jullie vragen of willen jullie een afspraak maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Ceremoniemeester wedding Ceremoniemeester