Trouwbeurs

Trouwbeurs

Voor de Trouwbeurs 2017 bestaan onze werkzaamheden tijdens de voorbereiding uit het contact leggen met leveranciers uit verschillende segmenten van de (trouw)branche.
Leveranciers die je ook maar op enige manier kunt associëren met trouwen, de bruiloft en de aanloop ernaartoe zijn voor ons een goede partij om uit te nodigen voor de beurs. Van fotografen tot personal trainers. Deze leveranciers proberen we te enthousiasmeren om deel te nemen. Dat doen we hoofdzakelijk door ze te bezoeken en te vertellen over wat ze kunnen verwachten, hoe de beurs vorig jaar is verlopen, bezoekersaantallen en media aandacht. En dan bieden we ze aan een stand te huren op de beurs.

In samenwerking met de organisator van de beurs treffen we ook de voorbereidingen qua planning en indeling op de dag zelf in de Rustende Jager. Daarbij valt te denken aan de plaats van het podium voor de modeshow en de invulling van de rest van de indeling.

Op de dag zelf zijn we heel zichtbaar aanwezig en het aanspreekpunt voor alle deelnemers en gasten om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. En natuurlijk staan wij er met onze eigen stand.