Portfolio Huwelijk en bruiloft

Enthousiaste klanten over hun huwelijk en bruiloft

 

Fotografie mede door Linda Bouritius en Ed Geels.

 

Rick & Sandrine

Ik zou de diensten van Trouwwens in twee woorden kunnen samenvatten: gezellige professionaliteit. Tip top pro’s die niks aan het toeval overlaten, zonder je te overspoelen met informatie die je niet nodig hebt om je perfecte dag te voorbereiden. Ook al begin je met de voorbereidingen pas 3 maanden van te voren, zoals wij… Dankzij hun netwerk hebben ze ons de leveranciers aanbevolen die perfect bij ons passen. Een huwelijksdag in 3 talen is ook geen punt voor de dames: nederlands, frans en engels door elkaar, ze gaan de uitdaging aan!

Op onze grote dag 13 december hebben ze als ceremoniemeesters ALLES onder controle en zorgen dat alle gasten zich prettig voelen. Maar Danielle en Patricia zijn vooral twee fantastisch gezellige dames. Ze vullen elkaar aan, met veel humor maar altijd met veel attentie voor onze wensen! Ik had het niet anders willen doen!

 

Reinier & Fredericke

Op 2 september 2017 zijn wij getrouwd. Het is mede door Patricia en Daniëlle een geweldige dag geworden!
Twee fantastische dames die alles uit handen namen tijdens de bruiloft, zonder hierbij op de voorgrond te treden. Heerlijk om als bruidspaar nergens over na te hoeven denken en er toch zeker van te zijn dat alles op rolletjes loopt. Heel erg fijn was vooral hun aandacht voor details en kennis van zaken. Zij brachten punten naar voren, die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Voor ons was het hierdoor een zorgeloze en ontspannen dag. Ook van gasten hebben wij complimenten gekregen over de manier waarop zij onze dag hebben geregeld.

Patricia en Daniëlle kennen elkaar door en door en vullen elkaar perfect aan. Je merkt aan alles dat ze er zelf ook enorm veel plezier in hebben. Professioneel en erg goed georganiseerd. Bereiden zich goed voor, bezoeken de locaties, nemen contact op met de leveranciers, verwerken alles in een overzichtelijk draaiboek en zorgen ervoor dat zij (en wij dus ook) niet meer voor verrassingen komen te staan. Buiten dat ook nog eens twee hele gezellige dames met wie we hebben kunnen lachen. De gesprekken voorafgaand aan de bruiloft vonden plaats in een fijne en ontspannen sfeer. Ze stelden goede vragen om zo een helder beeld te krijgen van de dag die wij voor ogen hadden. Daarnaast kun je de dames altijd bereiken voor vragen en opmerkingen. Wij kunnen werkelijk niets bedenken wat zij beter hadden kunnen doen. Een absolute aanrader en bedankt dat jullie dit wilden doen!

 

Erwin & Nathalie

7 juli was onze grote dag. Alles wat wij (lees mijn vrouw) had uitgedacht, qua planning en programma was zo enorm uitgebreid en strak gepland dat we besloten hebben om trouwwens te benaderen voor de uitvoering. Dit bleek een geweldige keuze. Zeer professioneel hoe ze alle plannen hebben aangehoord. Alles wat we wilden hebben ze op onze dag perfect tot uiting laten komen. Echt alles was van minuut tot minuut en zo strak gepland dat het eigenlijk niet mogelijk was om het voor 100% goed te laten verlopen. Toch hebben Patricia en Daniëlle de klus geklaard zonder dat wij als bruidspaar ergens op de dag een moment van stress hebben ondervonden. Het was al geweldig dat alle plannen goed tot uiting kwamen, maar om te horen dat ondanks de vele details en werkdruk zij enorm hebben genoten maakte het voor ons compleet! Mocht je nog geen plannen hebben om te trouwen is een samenwerking met trouwwens een goede opstap.

 

Alexander & Laura

27 mei 2017 was onze grote dag. Wij wilden onze vrienden niet belasten met de taak ceremoniemeester. Toen ik Patricia en Danielle ontmoette op een trouwbeurs was ik gelijk enthousiast. Ik ben nogal een planner en regel veel graag zelf, maar op mijn trouwdag ben ik liever niet op de klok aan het kijken. Patricia en Danielle waren in de voorbereidingen en op de dag zelf bijzonder waardevol. Zij stellen in de voorbereidende gesprekken vragen over zaken waar wij nooit over na zouden denken (zelfs met gebruik van de fijne planner op deze site).
Trouwwens bezoekt de locaties van te voren en maakt kennis met de locatiehouders. Zij zorgen dat al snel duidelijk is welke wensen wij hebben voor onze bruiloft, maar geven aan dat je je wensen tot de dag van de bruiloft nog kunt veranderen. Bijzonder flexibel dus!

Wij bedachten op het laatste moment vanwege het warme weer, het was 30 graden, dat wij graag kannen met water, munt en citroen wilden hebben op de locatie. Zo konden de gasten zelf ook drinken pakken. Dit regelden zij ook zonder problemen met de locatie. Tijdens de laatste voorbereidingen en op de dag zelf hadden wij een probleem met een van de leveranciers. Trouwwens nam hierover alle zorg uit handen zodat wij optimaal konden genieten.
Zij zorgen dat alles wordt uitgevoerd zoals je voor ogen hebt, van het positioneren van de versiering, tot het begeleiden van de gasten. Zij hebben zelfs heel lief op eigen initiatief de koelkast omgebouwd om de chocolade bedankjes koel te houden en deze op de feestavond in een hartje gezet. Ook met het feest droegen zij bij aan een goede sfeer. De gasten wisten precies waar zij aan toe waren en konden samen met ons optimaal genieten door deze twee regisseurs achter de schermen.

 

Emiel & Alexandra

Gedurende het traject van het plannen van ons huwelijk en bruiloft zijn wij via een kennis in contact gekomen met Patricia en Daniëlle van Trouwwens Weddings & Events.  Voor onze eerste kennismaking waren wij wat terughoudend. Immers, wij waren al met het plannen van ons huwelijk begonnen, we hadden al een ceremoniemeester en wat zou de meerwaarde van Trouwwens Weddings & Events kunnen zijn?
Die vraag liet zich echter al tijdens het kennismakingsgesprek beantwoorden. Nadat wij onze eerste ideeën hadden gedeeld, hebben Patricia en Daniëlle direct een aantal originele ideeën geopperd, welke gedachten zij bij het eerstvolgende gesprek geheel uitgewerkt hebben voorgelegd. Door deze voortvarende en enthousiaste aanpak werd ons direct duidelijk dat de dames van Trouwwens Weddings & Events ons veel stress en zorgen uit handen zou kunnen nemen bij het voorbereiden en realiseren van de perfecte trouwdag. Niets is minder waar gebleken (!). Tijdens de gehele voorbereiding zijn wij perfect en professioneel begeleid, waarbij Trouwwens Weddings & Events altijd oog en aandacht heeft gehad voor onze persoonlijke wensen en ideeën. Een helder stappenplan, creatieve inbreng, proactieve houding – wanneer de situatie daarom vraagt – én veel persoonlijke aandacht heeft gezorgd voor een heldere, gestructureerde en zorgeloze voorbereiding, waarbij ons duidelijk werd dat werkelijk niets aan het toeval zou worden overgelaten.

Omdat wij er volledig van overtuigd waren dat Trouwwens Weddings & Events voor een perfect verloop van de huwelijksdag zou zorg dragen, hebben wij de grote dag zo ontspannen mogelijk kunnen meemaken. Werkelijk alles is op de huwelijksdag verlopen zoals wij vanaf het begin voor ogen hebben gehad. Kortom, heeft ervoor gezorgd dat onze huwelijksdag – inderdaad – de mooiste dag van ons leven is geworden en daarvoor zijn wij Patricia en Daniëlle zeer dankbaar!
Wij kunnen ieder aanstaand bruidspaar aanraden om contact op te nemen met Trouwwens Weddings & Events. De bevlogenheid en professionaliteit van Patricia en Daniëlle zal eenieder ervan overtuigen dat zij ertoe zullen bijdragen dat de huwelijksdag een onvergetelijke wordt! Nogmaals heel veel dank en veel succes voor de toekomst.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *